+32 11 81 87 12     |     info@buretexgordijnen.be

Zijgeleiding voor rolgordijnen

Vermijd een opening tussen de raamdecoratie en de muur door te kiezen voor een zijgeleiding voor je rolgordijnen. Hierdoor ban je de resterende lichtinval en kan je genieten van 100% verduistering en privacy.

zijgeleiding rolgordijnen

Lees meer: Zijgeleiding voor rolgordijnen

Elektrische gordijnrails

Wave gordijnen en overgordijnen kunnen elektrisch bediend worden met elektrische gordijnrails. Kies voor het gemak en sluit of open de gordijnen met één druk op de knop of zelfs vanuit je zetel.

elektrische gordijnrails

Lees meer: Elektrische gordijnrails

Onze verschillende plooien

Een ingestikte plooi speelt een belangrijke rol in de val en het uitzicht van het overgordijn. Kies je voor een enkele plooi, dan zullen de golven breed en nonchalant vallen.

gordijn plooi

Lees meer: Onze verschillende plooien

Transparante en verduisterende stoffen

Raamdecoratie kan verschillende doelen hebben: zonwering, verduistering, licht filteren, inkijk belemmeren, … Afhankelijk van het doel van de raamdecoratie is het soms handig om combinaties te maken. Zo is het overdag vaak wenselijk om de zon te filteren en de inkijk van buitenaf te belemmeren. ’s Avonds hebben we dan weer graag volledige verduistering voor privacy en een goede nachtrust.

Raamdecoratie

Lees meer: Transparante en verduisterende stoffen

Onze collectie overgordijnen

Overgordijnen kunnen open of dicht geschoven worden met behulp van een stokje. Om een extra toets te geven aan de raamdecoratie kan je het stokje laten bekleden in het grijs, beige of bruin. Dit is enkel mogelijk bij overgordijnen.

overgordijnen

Lees meer: Onze collectie overgordijnen

Wave gordijnen

De populaire wave gordijnen geven een strakke en moderne uitstraling aan je woning. Ze staan bekend voor zijn lichte stoffen en mooie grote golven. De afwerking bovenaan bepaalt de dieptes en de afstanden van de plooien.

Wave gordijnen

Lees meer: De populaire wave gordijnen

Rolgordijnen met casette

Je kan kiezen voor een extra afwerking op het rolgordijn d.m.v. een casette. De grootte van de cassette is afhankelijk van de breedte van het raam, hoe dikker de rol hoe groter de omkasting.

Rolgordijnen

Lees meer: Rolgordijnen met casette

OPENINGSUREN

DIN-WOE-VRIJ: 10u tot 12u - 13u tot 19u
ZAT: 9u tot 12u

MA, DON & ZON: GESLOTEN

CONTACT
Heuveneindeweg 85
3520 Zonhoven

+32 11 81 87 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright Buretexgordijnen.be | Privacy Policy