+32 11 81 87 12     |     info@buretex.be

Rolgordijnen


Onze rolgordijnen zijn van eigen productie. De stoffen worden zorgvuldig uitgekozen zodat we een aanbod hebben voor elk interieur. In de slaapkamer is een volledige verduistering wenselijk, terwijl in de woonkamer buitenlicht wel een must is. Kies je voor een transparante stof, dan beperk je de inkijk van buitenaf. In de badkamer en/of keuken kan er geopteerd worden voor een water- en vochtbestendige stof. De rolgordijnen kunnen uitgerust worden met verschillende soorten cassettes, al dan niet bekleed. Er kan ook gekozen worden voor een overschuifbare onderlat voor een verfijnde afwerking.

Gemotoriseerde rolgordijnen - Onze rolgordijnen kunnen worden voorzien van een motor. Deze kunnen bediend worden met afstandsbediening of met domotica en schakelaar. Kom even langs en laat u verrassen door onze budgetvriendelijke prijzen.

Beschikbaar voor ROLGORDIJNEN | VOUWGORDIJNEN | DUOROLGORDIJNEN
Rolgordijnen
Cassettes geven uw rolgordijnen een moderne uitstraling en zorgen voor een verfijnde afwerkingsgraad. Je kan ze laten bekleden met dezelfde stof als het gordijn. Wij bieden halfopen of dichte cassettes aan in verschillende kleuren.
Rolgordijn Cassette

Cassette

Rolgordijn Cassette

Cassette

Rolgordijn Cassette

Cassette

Rolgordijn Cassette

Cassette

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Tijdens de openingsuren kan u in onze showroom terecht voor professioneel advies.
OPENINGSUREN

DI-WOE-VRIJ: 10u tot 12u – 13u tot 18u
ZAT: 09u tot 13u
MA-DO-ZON: GESLOTEN

CONTACT
Heuveneindeweg 85
3520 Zonhoven

+32 11 81 87 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright Buretexgordijnen.be | Privacy Policy