Skip to main content
+32 11 81 87 12     |     info@buretex.be

Wave gordijnen

Buretex raamdecoratie
Wavegordijnen zijn aantrekkelijk en hedendaags. De plooien vormen grote golven en passen in zowel een klassiek als een modern interieur. Voor het maken van de wave-plooi is er een speciale glijder nodig in de gordijnrail. Deze glijders zijn draaibaar en onderling verboden met een dun koordje met een afstand van 6 cm voor smalle plooien of 8 cm voor bredere plooien. Het systeem is zeer gemakkelijk te bedienen.
Wave gordijnen met lichte stoffen en grote golven geven een moderne en strakke uitstraling aan je woning. Met verticale lamellen kan je optimaal spelen met de lichtinval.

Allusion maakt de combinatie van de twee. De stof wordt gemaakt van stroken van ongeveer 30 cm. Het midden is van doorzichtige voile stof en de zijkanten van de stroken zijn volledig verblindend.

Als je de lamellen draait kan je spelen met de lichtinval of geniet je van een totale privacy. Omdat de stof zo licht is, kan je er gemakkelijk doorlopen om naar buiten te gaan. Het is dus een mooie raamdecoratie op een rail van lamellen, golvend zoals de wave plooi en te bedienen met een stokje.
Wave gordijnen
Wave gordijnen

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Tijdens de openingsuren kan u in onze showroom terecht voor professioneel advies.